Bine aţi venit pe site-ul Primăriei comunei Poşaga!

Comuna PoÅŸaga este aÅŸezată în partea estică a MunÅ£ilor Apuseni ,pe o vale cu acelaÅŸi nume, care se varsă în râul ArieÅŸ la aproximativ jumătatea distanÅ£ei dintre Câmpeni ÅŸi Turda.
Din anul 1968 face parte din punct de vedere administrativ din judeţul Alba şi se afla la o distanţă de 100 km de reşedinţa judeţului, Municipiul Alba Iulia. Comuna se compune din 7 sate: Poşaga de Jos - centru de comună, Poşaga de Sus, Sagagea, Oraşti, Corteşti, Incesti şi Lunca Arieş.
Satele sunt aÅŸezate pe cursul văii PoÅŸagii, pe o întindere de 20 km, cu excepÅ£ia satului Lunca care este aÅŸezat pe ambele maluri ale râului ArieÅŸ, în aval cu 3 km faţă de punctul de vărsare a văii PoÅŸagii în râul ArieÅŸ.

Stimaţi concetăţeni

Primăria Posaga În calitate de primar al comunei PoÅŸaga, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aÅ£i accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraÅ£iei publice locale ÅŸi al meu personal.
Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaÅ£ia produsă ÅŸi gestionată de administraÅ£ia publică locală ÅŸi în acelaÅŸi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna ÅŸi pe noi.
MulÅ£umesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din Å£ară ÅŸi străinătate, pentru că aÅ£i avut curiozitatea ÅŸi dorinÅ£a de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veÅ£i descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiÅ£i în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenÅ£a unei administraÅ£ii publice locale deschise ÅŸi transparente.
Cu siguranţă în urma informaÅ£iilor primite, veÅ£i găsi măcar un lucru care vă va capta atenÅ£ia ÅŸi dorinÅ£a de a cunoaÅŸte pe viu frumuseÅ£ea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoÅŸi, ospitalieri ÅŸi farmecul unei comune primitoare.

Primar Bulgăr Ionel