APARAT SPECIALITATE PRIMAR

Primar

În calitate de primar al comunei Poșaga, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce ați accesat acest site, în numele comunității , al administrației publice locale și al meu personal.

Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetățenilor, oferindu-le dreptul la informația produsă și gestionată de administrația publică locală și în același timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna și pe noi.

Mulțumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din țară și străinătate, pentru  curiozitatea și dorința de a afla cât mai multe despre noi, cu speranța  că veți descoperi oportunități de afaceri de orice natură, că cele prezentate vă vor îndemna să ne cunoașteți mai bine, să cunoașteți comuna și de ce nu să investiți în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existența unei administrații publice locale deschise și transparente.

Cu siguranță în urma informațiilor primite, veți găsi măcar un lucru care vă va capta atenția și dorința de a cunoaște pe viu frumusețea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoși, ospitalieri și farmecul unei comune primitoare.  

Nu ezitați, vă stăm la dispoziție.

Declarații de avere

Nume Fișier

Salarizare

Nume Fișier
Salarizare 2019 Salarizare 2019
Salarizare 2018 Salarizare 2018

Dispoziții

Nume Fișier
Convocare Convocare

Roi

Nume Fișier
REGULAMENT DE ORGANIZARE SI FUNCŢIONARE AL APARATULUI DE SPECIALITATE AL PRIMARULUI COMUNEI POŞAGA REGULAMENT DE ORGANIZARE SI FUNCŢIONARE AL APARATULUI DE SPECIALITATE AL PRIMARULUI COMUNEI POŞAGA
REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ - PRIMARIA COMUNEI POSAGA REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ - PRIMARIA COMUNEI POSAGA